RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Отворен позив за доделу средстава у оквиру пројекта ЕТНАР

Институција која расписује конкурс: ЕТНАР

Рок за предају документације: 8. октобар 2013.

 

Тема: -

Износ гранта: 5,000 - 10,000 евра.

Круг апликаната: Цивилне организације.

Резиме: Организације које реализују пројекат “Заговарачке мреже ОЦД за одрживо коришћење енергије и природних ресурса у Западном Балкану и Турској – ЕТНАР”, који финансира Европска унија отвориле су конкурс за доделу средстава организацијама цивилног друштва из Западног Балкана и Турске.

Представљање позива биће одржано на конференцији „ЕУ апроксимације еколошког законодавства на Западном Балкану и Турској, која ће се одржати од у периоду од 24. до 26. септембра 2013. на Палићу. Своје учешће на конференцији можете пријавити до 26.08.2013. Више о томе на: http://etnar.net/invitation-to-conference-eu-environmental-approximation-in-the-wb-and-turkey

Више информација овде

 

Избор из конкурса

JАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) кроз спровођење Програма подршке секторима прерађивачке индустрије (у даљем тексту: Програм) има за циљ унапређење пословног амбијента и повећање конкурентности ММСП у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четри области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике као први корак у имплементацији дефинисаних стратешких циљева и активности.
 

Избор из вести

Пројекат Јавна својина за развој јавног сектора, промотивни видео

У циљу промоције пројектних резултата и значаја одговорног и ефикасног управљања јавном имовином града Ужица и општине Бајина Башта у оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", израђен је први промотивни спот.

Пројекат "Јавна својина за развој јавног сектора", који финансира Европска унија у оквиру грант шеме Програма Exchange 5. Програм Exchange 5 реализује Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, из средстава ИПА 2014, док је тело за уговарање Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Спот можете погледати овде.

 

Тренутна посета

Имамо 257 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Отворен позив за доделу средстава у оквиру пројекта ЕТНАР