RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Подршка иновативним пројектима

Институција која расписује конкурс: Фонд за иновациону делатности

Рок за предају документације: 30. септембар 2013.

Тема: -

Износ гранта: Нема података.

Круг апликаната: Предузећа.

Резиме: Наставак Јавног позива за Програм раног развоја (МИНИ ГРАНТС Програм) и Програм суфинансирања иновација (МАТЦХИНГ ГРАНТС Програм)
Циљ Програма раног развоја је подстицање стварања иновативних компанија заснованих на знању, кроз приватна старт-уп или спин-офф предузећа, тако што ће обезбедити финансирање иновативних тржишно оријентисаних технологија, производа и услуга са високим потенцијалом комерцијализације.
Циљ Програма суфинансирања иновација је подстицање комерцијализације истраживања и развоја, као и даљи развој постојећих иновативних компанија заснованих на знању, подстицање успостављања сарадње/партнерстава са међународним компанијама/организацијама и повећање броја технолошких компанија и њихова припрема за додатне инвестиционе могућности. За све додатне информације можете се обратити Програм менаџерима
Фонда за иновациону делатност на:  Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели и Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Средства за Програм раног развоја и Програм суфинансирања иновација обезбеђена су кроз Пројекат подршке иновацијама у Србији, који се финансира из Инструмента за претприступну помоћ Европске уније (ИПА), и спроводи се у сарадњи са Светском банком.

Више информација овде

 

Избор из конкурса

JАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) кроз спровођење Програма подршке секторима прерађивачке индустрије (у даљем тексту: Програм) има за циљ унапређење пословног амбијента и повећање конкурентности ММСП у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четри области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике као први корак у имплементацији дефинисаних стратешких циљева и активности.
 

Избор из вести

Јавни позив за исказивање интереса за учешће у програму сертификације/стандардизације објеката погодних за бициклисте (Bike Friendly Standard)

Предмет јавног позива

Предмет јавног позива је прикупљање пријава за исказивање интереса за учешће у сертификацији/стандардизацији објеката погодних за бициклисте на подручју Србије.
Позивају се сви заинтересовани регистровани правни субјекти да доставе своје изјаве о интересу за учешће у сертификацији/стандардизацији објеката погодних за бициклисте (Bike Friendly Standard).

 

Тренутна посета

Имамо 208 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Подршка иновативним пројектима