RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни позив за кандидовање пројеката ради финансирања и суфинансирања уређења и побољшања комуналне инфраструктуре

Институција која расписује конкурс: Министарство грађевинарства и урбанизма

Рок за предају документације:
23. август 2013.

Тема: -

Износ гранта: Нема података.

Круг апликаната: Градови, јединице локалне самоуправе, привредна друштва, друга правна лица чији је оснивач јединица локалне самоуправе.

Резиме: Циљ конкурса: Подршка јединицама локалних самоуправа за спровођење пројеката који се односе на развој комуналне инфраструктуре која доприноси стварању повољних услова живота становништва као и развој локалне самоуправе.

Више информација: Министарство грађевинарства и урбанизма

 

Избор из конкурса

Јавни позив за достављање пројектних предлога за подршку запошлјавању младих и социјалном уклјучивању у неразвијеним подручјима

Јавни позив за достављање пројектних предлога за подршку запошлјавању младих и социјалном уклјучивању у неразвијеним подручјима

Како се пријавити?

Пријаве се подносе искључиво на е-маил адресу: рсоц.апплицатионс@унопс.орг
Сви обрасци неопходни за пријављивање доступни су на дну ове странице.
 

Избор из вести

БЕСПЛАТНА УСЛУГА МЕНТОРИНГА ОД ВЕЛИКОГ ЗНАЧАЈА ЗА ПРИВРЕДНИКЕ

БЕОГРАД, 21. мај 2020. године: Развојна агенција Србије (РАС) је расписала Јавни позив за спровођење стандардизоване услуге менторинга, који се објављује у складу са Програмом Министарства привреде - Стандардизовани сет услуга (ССУ) за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2020. години, који се реализује преко акредитованих регионалних развојних агенција (АРРА).

Јавни позив је отворен до 3. јула 2020, укупан буџет износи 6.000.000,00 динара, а крајњих рок завршетка пројекта је 31. децембар 2020.

Циљ пројекта јесте да се привредним субјектима пружи сва могућа подршка за развој и даљи напредак, и да се смањи број привредних субјеката и задруга које неуспешно послују у Србији. 
 

Тренутна посета

Имамо 443 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни позив за кандидовање пројеката ради финансирања и суфинансирања уређења и побољшања комуналне инфраструктуре