RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни позив за кандидовање пројеката ради финансирања и суфинансирања уређења и побољшања комуналне инфраструктуре

Институција која расписује конкурс: Министарство грађевинарства и урбанизма

Рок за предају документације:
23. август 2013.

Тема: -

Износ гранта: Нема података.

Круг апликаната: Градови, јединице локалне самоуправе, привредна друштва, друга правна лица чији је оснивач јединица локалне самоуправе.

Резиме: Циљ конкурса: Подршка јединицама локалних самоуправа за спровођење пројеката који се односе на развој комуналне инфраструктуре која доприноси стварању повољних услова живота становништва као и развој локалне самоуправе.

Више информација: Министарство грађевинарства и урбанизма

 

Избор из конкурса

Јавни позив за учешће на међународном сајму SIAL у Паризу

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на једном од најзначајнијих међународних сајмова прехрамбене индустрије „SIAL“ који се одржава у Паризу, Француска, у периоду од 18. до 22. октобра 2020. године.
 

Избор из вести

Где набавити енергент на бази дрвне биомасе у Региону?

У претходном периоду Радна група за биомасу Златиборске области, уз подршку ГИЗ ДКТИ програма, реализовала је теренско истраживање и својеврсни попис свих произвођача, дистрибутера и трговаца енергентима на бази дрвне биомасе (цепано дрво, пелет, брикет, сечка, ћумур) који су регистровани и послују на територији 9 општина Златиборске области: Ариља, Бајине Баште, Чајетине, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља и Ужица. Након прикупљања свих података, ова база је урађена у форми картографског приказа и доступна је на интернет страници РРА Златибор.

 

Тренутна посета

Имамо 225 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни позив за кандидовање пројеката ради финансирања и суфинансирања уређења и побољшања комуналне инфраструктуре