RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

EXCANGE 4 - Грант шема

Делегација Европске уније у Србији расписује позив за подношење предлога пројеката које ће допринети постизању стратешки националних приоритета у области заштита животне средине, локалног економског развоја и социјалне заштите на локалном нивоу у Републици Србији уз финанасијску помоћ из Националног програма ИПА 2012.

Смернице за апликанте се могу преузети на следећим интернет адресама:

Смернице за апликанте су доступне и на следећој адреси:

Делегација Европске уније у Србији

Одељење за уговоре и финансије

Владимира Поповића 40/V

11070 Београд, Србија

Рок за доставу предлога пројеката је 04. јул 2013. године (у случају личне доставе, рок за подношење предлога пројеката је истог дана до 15:00 часова по локалном времену).

Планирана је и организација регионални инфо дана чији ће план бити објављен на горе поменутим сајтовима.

Избор из конкурса

JАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПРУЖАЊА СТАНДАРДИЗОВАНЕ УСЛУГЕ МЕНТОРИНГА СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) расписује Јавни позив за учешће у Програму пружања стандардизоване услуге менторинга секторима прерађивачке индустрије (у даљем тексту: Програм) са циљем унапређења пословног амбијента и подршке несметаном развоју ММСПП која послују у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четири области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике. Јавни позив се објављује у складу са Годишњим програмом рада Развојне агенције Србије за 2019. годину.
 

Избор из вести

Јавни позив за исказивање интереса за учешће у програму сертификације/стандардизације објеката погодних за бициклисте (Bike Friendly Standard)

Предмет јавног позива

Предмет јавног позива је прикупљање пријава за исказивање интереса за учешће у сертификацији/стандардизацији објеката погодних за бициклисте на подручју Србије.
Позивају се сви заинтересовани регистровани правни субјекти да доставе своје изјаве о интересу за учешће у сертификацији/стандардизацији објеката погодних за бициклисте (Bike Friendly Standard).

 

Тренутна посета

Имамо 262 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси EXCANGE 4 - Грант шема