RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Реализација стручног оспособљавања и запошљавања приправника са подручија Опшитне Косјерић у 2013. години

Институција која објављује конкурс: Национална служба за запошљавање

Тема конкурса: Зпошљавање приправника - заснивање радног односа ради стручног оспособљавања приправника у трајању до 12 месеци.

Кандидати:

  • ПОСЛОДАВЦИ (који су солвентни; који редовно измирују обавезе по основу социјалног осигурања запослених; који имају кадровских и других капацитета за стручно оспособљавање лица).
  • НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА (која се налазе на евиденцији незапослених лица НСЗ-а испостава Косјерић; са средњим, вишим и виоским нивоом образовања; без радног искуства у струци).

Рок за пријаву: Конкурс је отворен до утрошка расположивих средстава.

Извор информације: Национална служба за запошљавање

Конкурсну документацију можете преузети овде.

 

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ НЕЗАПОСЛЕНИМА ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈЕ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ У 2019. ГОДИНИ

Субвенција за самозапошљавање намењена је незапосленима који се воде на евиденцији Националне службе за запошљавање (у даљем тексту: Национална служба) и имају завршену обуку за развој предузетништва.

Субвенција за самозапошљавање додељује се у једнократном износу од 200.000,00 динара, односно 220.000,00 динара у случају самозапошљавања вишкова запослених или 240.000,00 динара за незапослене особе са инвалидитетом, ради оснивања радње, задруге или другог облика предузетништва, као и оснивања привредног друштва, уколико оснивач заснива у њему радни однос.

 

Избор из вести

Јавни позив за исказивање интереса за учешће у програму сертификације/стандардизације објеката погодних за бициклисте (Bike Friendly Standard)

Предмет јавног позива

Предмет јавног позива је прикупљање пријава за исказивање интереса за учешће у сертификацији/стандардизацији објеката погодних за бициклисте на подручју Србије.
Позивају се сви заинтересовани регистровани правни субјекти да доставе своје изјаве о интересу за учешће у сертификацији/стандардизацији објеката погодних за бициклисте (Bike Friendly Standard).

 

Тренутна посета

Имамо 191 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Реализација стручног оспособљавања и запошљавања приправника са подручија Опшитне Косјерић у 2013. години