RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Реализација стручног оспособљавања и запошљавања приправника са подручија Опшитне Косјерић у 2013. години

Институција која објављује конкурс: Национална служба за запошљавање

Тема конкурса: Зпошљавање приправника - заснивање радног односа ради стручног оспособљавања приправника у трајању до 12 месеци.

Кандидати:

  • ПОСЛОДАВЦИ (који су солвентни; који редовно измирују обавезе по основу социјалног осигурања запослених; који имају кадровских и других капацитета за стручно оспособљавање лица).
  • НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА (која се налазе на евиденцији незапослених лица НСЗ-а испостава Косјерић; са средњим, вишим и виоским нивоом образовања; без радног искуства у струци).

Рок за пријаву: Конкурс је отворен до утрошка расположивих средстава.

Извор информације: Национална служба за запошљавање

Конкурсну документацију можете преузети овде.

 

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у Програму за унапређење сарадње и подизање капацитета на регионалном и локалном нивоу

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) кроз спровођење Програмa за унапређење сарадње и подизање капацитета на регионалном и локалном нивоу (у даљем тексту: Програм) има за циљ унапређење економског и регионалног развоја кроз јачање међуинституционалне сарадње и капацитета АРРА и ЈЛС. Подршка се реализује као суфинансирање дела оправданих трошкова пројеката, а који су усмерени на:

1.  промоцију значаја регионалног развоја и субјеката регионалног развоја, као и важности придруживања ЕУ, познавање расположивих фондова и  приоритетних пројеката за финансирање;
2.  умрежавање партнера на билатералном, мултилатералном, регионалном и локалном нивоу кроз унапређивање и јачање међуинституционалне сарадње;
3.  унапређење капацитета субјеката регионалног развоја у областима: управљање развојним пројектима, привлачење директних инвестиција и промоција извоза; приступ и повлачење средстава из различитих извора финансирања (ЕУ и други фондови);
4.  подршку за подстицање равномернијег регионалног развоја кроз реализацију међуинституционалних активности и креирање механизама подршке ММСП и предузетницима (кроз прикупљање података о потребама привреде, обраду и анализу података), односно стимулисање пословног удруживања у кластере и индустријске кластере у приоритетним секторима: индустрија машина и опреме, прехрамбена индустрија, дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике.
 

Избор из вести

Започеле пилот акције у оквиру SHIPmEnTT пројекта

У оквиру имплементације SHIPmEnT projekta, Регионална развојна агенција Златибор организовала је у петак, 28. јуна 2019. године у Регионалној привредној комори Ужица, 1. радиноцу на тему значаја и примене права интелектулне својине у пословању. Радионица је део пилот акција и намењена је фирмама које послују у Златиборском округу, али и другим организацијама и институцијама које се баве подршком и пружањем различитих услуга за МСП сектор.
 

Тренутна посета

Имамо 237 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Реализација стручног оспособљавања и запошљавања приправника са подручија Опшитне Косјерић у 2013. години