RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Први круг конкурса за програме и пројекте у областима омладинског сектора

Први круг конкурса за програме и пројекте у областима омладинског сектора

Институција која објављује конкурсе: Министарство омладине и спорта

Конкурси:

- Конкурс за фонансирање пројеката удружења младих у циљу подизања њихових капацитета

- Конкурс за стручно-техничку подршку подизања капацитета удружења младих за реализцију пројекта

- Конкурс за подизање капацитета удружења

- Конкурс за стручно-техничку подршку подизању капацитета удружења за припрему (писање) пројеката и управљање пројектним циклусом

- Конкурс за реализацију и афирмисање међународне сарадње у областима омладинског сектора и суфинансирање програма и пројеката који се суфинансирају из средстава ИПА фондова и средстава других међународних донатора

- Конкурс за избор Ресурс центра у циљу подстицања активизма и волонтеризма младих и промоцију програма МЛАДИ СУ ЗАКОН

- Конкурс за подршку раду и умрежавању канцеларије за младе

Кандидати: Удружења младих и удружења за младе регистрована на територији Републике Србије

Рок за пријаву: 04. и 05. март 2013.године

Извор информације: Министарство омладине и спорта

Конкурсну документацију можете преузети овде.

 

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПРУЖАЊА СТАНДАРДИЗОВАНЕ УСЛУГЕ МЕНТОРИНГА СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ У 2020. ГОДИНИ, КОЈИ ЈЕ ДЕО ПРОГРАМА "УСПОСТАВЉАЊЕ И ПРОМОЦИЈА УСЛУГЕ МЕНТОРИНГА ЗА МАЛА И СРЕДЊА ПРЕДУЗЕЋА НА ЗАПАДНОМ БАЛКАНУ - ФАЗА 2"

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) расписује Јавни позив за учешће у "Програму пружања стандардизоване услуге менторинга секторима прерађивачке индустрије у 2020. години", који је саставни део програма „Успостављање и промоција услуге менторинга за мала и средња предузећа на западном балкану – фаза 2“ (у даљем тексту: Програм) са циљем унапређења пословног амбијента и подршке несметаном развоју ММСПП која послују у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четири области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике. Јавни позив се објављује у складу са Годишњим програмом рада Развојне агенције Србије за 2020. годину.

Услуга менторинга је намењена микро, малим и средњим привредним друштвима и предузетницима и има за циљ развој пословања и смањење броја неуспешних привредних субјеката.
 

Избор из вести

Где набавити енергент на бази дрвне биомасе у Региону?

У претходном периоду Радна група за биомасу Златиборске области, уз подршку ГИЗ ДКТИ програма, реализовала је теренско истраживање и својеврсни попис свих произвођача, дистрибутера и трговаца енергентима на бази дрвне биомасе (цепано дрво, пелет, брикет, сечка, ћумур) који су регистровани и послују на територији 9 општина Златиборске области: Ариља, Бајине Баште, Чајетине, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља и Ужица. Након прикупљања свих података, ова база је урађена у форми картографског приказа и доступна је на интернет страници РРА Златибор.

 

Тренутна посета

Имамо 262 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Први круг конкурса за програме и пројекте у областима омладинског сектора