RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Међународни пословни сусрети у области хране и пића - 2013

У оквиру пратећег програма Mеђународнog сајамa хране и пића FOODREX-CULINARIA, Европска мрежа предузетништва Србије Вам пружа могућност да путем пословних сусрета упознате потенцијалне пословне партнере, остварите директан контакт са представницима страних и домаћих предузећа, размените искуства, примере добре праксе и успоставите пословну сарадњу. Организацијом Б2Б сусрета пружиће се могућност свим заинтересованим правним субјектима за интернационализацију пословања учешћем на међународним пословним сусретима. Пословни сусрети ће се одржати 5. марта.

Европска мрежа предузетништва Србије за Вас ће израдити распоред пословних састанака, помоћи ће Вам да се за сусрете припремите, а представници Мреже стоје Вам на располагању током сусрета и за додатну помоћ.

Теме Б2Б састанака:
- Свежа храна/смрзнута храна/конзервирана храна
- Вода, безалкохолна пића, сокови и напитци
- Млеко и млечни производи
- Риба и морски плодови
- Тестенине и пекарски производи
- Месо и месне прерађевине
- Воће и поврће и производи од воћа и поврћа
- Кондиторски производи
- Зачини
- Органска храна

Зашто учествовати?
- Пронађите потенцијалне пословне партнере пре самог догађаја, како би осигурали конкретне и ефикасне разговоре
- Остварите директан контакт са потенцијалним пословним партнерима
- Остварите контакте са потенцијалним пословним партнерима за развој комерцијалних и технолошких партнерстава

УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНИМ ПОСЛОВНИМ СУСРЕТИМА ЈЕ БЕСПЛАТНО.

За све додатне информације чланови Европске мреже предузетништва стоје Вам на располагању.
Више информација и формулар за пријаву за међународне пословне сусрете можете пронаћи на web страници догађаја: http://www.b2match.eu/foodrex2013

Регистрација: до 25. фебруара 2013.
Online избор партнера за састанке: 26. фебруара – 01. марта 2013.
Место одржавање пословних сусрета: Хала 4, Београдског сајма са почетком од 9 и 15 часова.
Максималан број заказаних састанака је 10 у трајању од по 30 минута

Контакт информације:
Младен Вучковић, +381 63 11 69 691, +381 18 53 77 81, Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Марко Ковачевић, +381 11 33 00 928, +381 11 32 30 977, Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Срђан Миливојевић, +381 64 80 18 626, +381 11 33 46 601, Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

FOODREX-CULINARIA је међународни сајам хране и пића који ће се одржати од 4. марта до 6. марта 2013. у Београду, са тенденцијом да постане традиционална манифестација. Од 2013. године ова два агро сајма су обједињена, па је тиме омогућена заједничка организација и наступ излагачима и посетиоцима на једном месту и у истом термину. Како је сектор прехрамбене индустрије сектор од стратешког значаја у Србији и да је Србија један од водећих произвођача хране и пића у југоисточној Европи, намера организатора и свих релевантних институција које подржавају организацију сајма хране и пића је да FOODREX-CULINARIA постане препознатљив и један од најзначајнијих догађаја у југоисточној Европи у сектору агро индустрије.

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ РОБНИХ МАРКИ У СЈЕДИЊЕНИМ АМЕРИЧКИМ ДРЖАВАМА „PLMA CHICAGO“ У ЧИКАГУ, САД

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије по први пут организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на међународном сајму робних марки „PLMA CHICAGO“ који се одржава у Чикагу, САД, у периоду од 15. до 17. новембра 2020. године.

Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.
 

Избор из вести

Где набавити енергент на бази дрвне биомасе у Региону?

У претходном периоду Радна група за биомасу Златиборске области, уз подршку ГИЗ ДКТИ програма, реализовала је теренско истраживање и својеврсни попис свих произвођача, дистрибутера и трговаца енергентима на бази дрвне биомасе (цепано дрво, пелет, брикет, сечка, ћумур) који су регистровани и послују на територији 9 општина Златиборске области: Ариља, Бајине Баште, Чајетине, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља и Ужица. Након прикупљања свих података, ова база је урађена у форми картографског приказа и доступна је на интернет страници РРА Златибор.

 

Тренутна посета

Имамо 267 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Међународни пословни сусрети у области хране и пића - 2013