RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Конкурс за пријем станара у Бизнис инкубатор центар Ужице доо

Институција која објављује конкурс: Бизнис инкубатор центар Ужице ДОО (у даљем тексту БИЦ)

Тема конкурса: Пријем привредних субјеката у пословни простор по подстицајним условима

 

Услови:

Право учешћа на конкурсу имају привредни субјекти који испуњавају следеће услове:

-          Према датуму отпочињања делатности

  • Регистровани од 01.01.2010.године до 31.01.2013.године,
  • Привредни субјекти који су у процедури код Агенције за привредне регистре,
  • Привредни субјекти који ће регистровати своју привредну делатност код Агенције за привредне регистре у року од месец дана од дана закључења предуговора.

-          Према врсти делатности привредни субјекти који су регистровани за производен, иновативне и интелектуалне делатности.

-          Оцени пословне идеје на основу приложеног припремљеног обрасца који се може преузети на сајту БИЦ www.bicuzice.com као и лично у просторијам БИЦ, Улица Драгачевска бб, Севојно, радним данима од 7:30-15:30 часова, решења Агенције за привредне регистре или потврде о поднетом захтеву за регистрацију и потврде о ПИБ-у.

Конкурс је отворен до попуне слободног простора.

Уговор о закупу пословног производног простора се закључује на временски период од 4 године по цени 0,80€/м2 са урачунатим ПДВ-ом. Поред закупљеног простора привредни субјекти могу користити заједничке просторије: канцеларију опремљену за потребе станара са рачунаром, интернетом, телефоном, фах салу за конференције и обуке, чајну кухињу, санитарни простор, гардеробу и паркинг простор.

Напомена: предузећа која су старија од три године и чија делатност није предвиђена овим критеријумима, могу закупити простор у БИЦ по комерцијалним ценама. Ова измена је настала Одлуком Скупштине БИЦ број 258-228/11 од 30.12.2011.године

Контакт: Бизнис инкобатор центар Ужице доо, Драгачевска бб, 31205 Севојно, Тел: +381 31 534101;

Фах: +381 31 534102 mail: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Детаљне информације о условима конкурса и форму бизнис плана можете преузети овде.

Избор из конкурса

Јавни позив за учешће на међународном сајму SIAL у Паризу

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на једном од најзначајнијих међународних сајмова прехрамбене индустрије „SIAL“ који се одржава у Паризу, Француска, у периоду од 18. до 22. октобра 2020. године.
 

Избор из вести

Где набавити енергент на бази дрвне биомасе у Региону?

У претходном периоду Радна група за биомасу Златиборске области, уз подршку ГИЗ ДКТИ програма, реализовала је теренско истраживање и својеврсни попис свих произвођача, дистрибутера и трговаца енергентима на бази дрвне биомасе (цепано дрво, пелет, брикет, сечка, ћумур) који су регистровани и послују на територији 9 општина Златиборске области: Ариља, Бајине Баште, Чајетине, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља и Ужица. Након прикупљања свих података, ова база је урађена у форми картографског приказа и доступна је на интернет страници РРА Златибор.

 

Тренутна посета

Имамо 253 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Конкурс за пријем станара у Бизнис инкубатор центар Ужице доо