RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Конкурс за пријем станара у Бизнис инкубатор центар Ужице доо

Институција која објављује конкурс: Бизнис инкубатор центар Ужице ДОО (у даљем тексту БИЦ)

Тема конкурса: Пријем привредних субјеката у пословни простор по подстицајним условима

 

Услови:

Право учешћа на конкурсу имају привредни субјекти који испуњавају следеће услове:

-          Према датуму отпочињања делатности

  • Регистровани од 01.01.2010.године до 31.01.2013.године,
  • Привредни субјекти који су у процедури код Агенције за привредне регистре,
  • Привредни субјекти који ће регистровати своју привредну делатност код Агенције за привредне регистре у року од месец дана од дана закључења предуговора.

-          Према врсти делатности привредни субјекти који су регистровани за производен, иновативне и интелектуалне делатности.

-          Оцени пословне идеје на основу приложеног припремљеног обрасца који се може преузети на сајту БИЦ www.bicuzice.com као и лично у просторијам БИЦ, Улица Драгачевска бб, Севојно, радним данима од 7:30-15:30 часова, решења Агенције за привредне регистре или потврде о поднетом захтеву за регистрацију и потврде о ПИБ-у.

Конкурс је отворен до попуне слободног простора.

Уговор о закупу пословног производног простора се закључује на временски период од 4 године по цени 0,80€/м2 са урачунатим ПДВ-ом. Поред закупљеног простора привредни субјекти могу користити заједничке просторије: канцеларију опремљену за потребе станара са рачунаром, интернетом, телефоном, фах салу за конференције и обуке, чајну кухињу, санитарни простор, гардеробу и паркинг простор.

Напомена: предузећа која су старија од три године и чија делатност није предвиђена овим критеријумима, могу закупити простор у БИЦ по комерцијалним ценама. Ова измена је настала Одлуком Скупштине БИЦ број 258-228/11 од 30.12.2011.године

Контакт: Бизнис инкобатор центар Ужице доо, Драгачевска бб, 31205 Севојно, Тел: +381 31 534101;

Фах: +381 31 534102 mail: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Детаљне информације о условима конкурса и форму бизнис плана можете преузети овде.

Избор из конкурса

JАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) кроз спровођење Програма подршке секторима прерађивачке индустрије (у даљем тексту: Програм) има за циљ унапређење пословног амбијента и повећање конкурентности ММСП у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четри области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике као први корак у имплементацији дефинисаних стратешких циљева и активности.
 

Избор из вести

„На клик до купца“ 25. септембра у златиборском крају

Прва јесења бесплатна едукација „На клик до купца“ заказана је за 25. септембар, а град домаћин је Ужице. Едукацију организује Фондација „Регистар националног интернет домена Србије“ у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом Златибор, а одржаће се у сали Регионалне коморе Ужице, улица Димитрија Туцовића 52, зграда Града Ужице. Програм едукације почиње у 10 часова. Едукација је бесплатна, али су пријаве путем адресе е-поште office@rrazlatibor.rs због ограниченог броја места обавезне.

 

Тренутна посета

Имамо 277 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Конкурс за пријем станара у Бизнис инкубатор центар Ужице доо