RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Промене у органима управљања Mреже нулте емисије

На IV седници Скупштине оснивача Мреже нулте емисије, одржаној 07.12.2012. за председника овог тела, једногласно је изабрана гђа Мирјана Ђоковић, помоћница градоначелника Чачка, задужена за заштиту животне средине и локални економски развој. У њеном евентуалном одсуству, ову функцију ће обављати Јасминка Луковић Јагличић, директорка REDASP из Крагујевца.

Услед чињенице да је истекао двогодишњи мандат досадашњим члановима Управног одбора, као и податка да неки од њих више нису званични представници својих организација, приступило се избору новог састава Управног одбора, кога сада чине: Золтан Заварго (декан Технолошког факултета из Новог Сада), Драган Злоколица (председник СО Жабаљ), Јасминка Луковић Јагличић (директорка REDASP Крагујевац), Ђорђе Јанаћковић (декан Технолошко металуршког факултета из Београда), Драгана Оберст (директор Центра за трансфер технологија у Југоисточну Европу), Мирјана Ђоковић (помоћница градоначелника Чачка), Владица Димитров (председник општине Димитровград), Драган Маринковић (градска управа Крагујевац), Милош Радојевић (РРА Златибор).

За чланове Надзорног одбора изабрани су: Небојша Митровић (Технички факултет из Чачка), Мирјана Радовановић (Агрономски факултет из Чачка) и Владица Божић (Министарство енергетике, развоја и заштите животне средине Владе Републике Србије).

На III седници Управног одбора Мреже нулте емисије, која је одржана одмах по завршетку седнице Скупштине, једногласно су изабрани: за председника УО – Золтан Заварго, за два подпредседника УО – Драгана Оберст и Драган Злоколица.

На овај начин је извршено неопходно комплетирање управљачких структура Мреже, како би се обезбедио потпуни легитимитет за даљи неометани рад

Избор из конкурса

JАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) кроз спровођење Програма подршке секторима прерађивачке индустрије (у даљем тексту: Програм) има за циљ унапређење пословног амбијента и повећање конкурентности ММСП у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четри области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике као први корак у имплементацији дефинисаних стратешких циљева и активности.
 

Избор из вести

Започеле пилот акције у оквиру SHIPmEnTT пројекта

У оквиру имплементације SHIPmEnT projekta, Регионална развојна агенција Златибор организовала је у петак, 28. јуна 2019. године у Регионалној привредној комори Ужица, 1. радиноцу на тему значаја и примене права интелектулне својине у пословању. Радионица је део пилот акција и намењена је фирмама које послују у Златиборском округу, али и другим организацијама и институцијама које се баве подршком и пружањем различитих услуга за МСП сектор.
 

Тренутна посета

Имамо 240 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Заштита животне средине Промене у органима управљања Mреже нулте емисије