RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Заједнички наступ на BelRE 2012.

У оквиру Пројекта Пословна зона Коловрат који партнерски спроводе општина Пријепоље, ЈКП Лим и РРА Златибор у оквиру РДЕПР 2 програма, општина Пријепоље се представила на 7. Међународном сајму некретнина и инвестиција – BelRE који је одржан у Београду од 29. до 30. октобра 2012. године.  Ова манифестација је била још једна прилика за промоцију пословне инфраструктуре и инвестиционих потенцијала којима Пријепоље располаже, али и за промоцију рада и резултата РРА Златибор на пољу економског развоја територије.

Сајам BelRe (Belgrade Real Expo) је окупио власнике земљишта, локалне самоуправе, консултанте, инвеститоре и банке са циљем да се на једном месту сусретну сви учесници регионалног тржишта некретенина.

Сајму су, поред домаћих, присуствовали и излагачи из Италије. 15 италијанских компанија је наступило, уз организациону помоћ Регионалне привредне коморе Friuli Venecija Đulija, са намером да у Србији пронађу пословне партнере и започну пословање.

Штанд Пословне зоне Коловрат посетио је и  министар грађевине и урбанизма у Влади републике Србије, Велимир Илић коме је представљен сам пројекат и инвестициони потенцијали општине.

Поред сајамског дела организован је и низ пратећих садржаја у виду панел дискусија које су се, углавном, односиле на инвестиције у обновљиве изворе енергије, улагања у инфраструктуру као подстицаја економског развоја и улагања у резиденцијалне и комерцијалне некретнине.

Наредни догађај на коме ће Пројекат презентовати остварене резултате је „Дан Коловрата у Пријепољу“ као још једна прилика за промоцију Зоне и њених потенцијала.

Избор из конкурса

НОВЕ ОБУКЕ У РИС ХУБ УЖИЦЕ

У Регионалном иновационом стартуп Ужице крећу нове обуке из ИТ технологија.

Научите нешто ново или побољшајте ваше знање.

- Основи Jave

- Основе JavaScript-a

- Основе 2D и Графичког дизајна

- Креирање игара

- Основе Python-a

- SEO оптимизација wебсајта и дигитални маркетинг

 

Обуке су бесплатне за све полазнике и трају у периоду од септембра до краја децембра.

У телу маила пошаљите име и презиме, број телефона и за коју обуку се пријављујете.

Будући полазници ће накнадно бити обавештени о терминима обуке за коју се определе.

Пријаве можете послати до 10. септембра на mail: rishubue@gmail.com

 

Избор из вести

Где набавити енергент на бази дрвне биомасе у Региону?

У претходном периоду Радна група за биомасу Златиборске области, уз подршку ГИЗ ДКТИ програма, реализовала је теренско истраживање и својеврсни попис свих произвођача, дистрибутера и трговаца енергентима на бази дрвне биомасе (цепано дрво, пелет, брикет, сечка, ћумур) који су регистровани и послују на територији 9 општина Златиборске области: Ариља, Бајине Баште, Чајетине, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља и Ужица. Након прикупљања свих података, ова база је урађена у форми картографског приказа и доступна је на интернет страници РРА Златибор.

 

Тренутна посета

Имамо 327 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Регионални развој Заједнички наступ на BelRE 2012.