RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни конкурс за финансирање пројеката изградње, рехабилитације или модернизације школских објеката основног и средњег образовања

Институција која објављује конкурс: На основу одредаба Финансијског уговора закљученог између Републике Србије и Европске инвестиционе банке за реализацију Програма модернизације школа ("Службени гласник РС - Међународни уговори", бр. 8-10), Министарство просвете и науке, као промотер пројекта, а у циљу реализације Компоненте 3 Програма, расписује Јавни конкурс за финансирање пројеката изградње, рехабилитације или модернизације школских објеката основног и средњег образовања

Тема конкурса: Финансирање пројеката изградње, рехабилитације или модернизације школских објеката основног и средњег образовања у Републици Србији.

 

Кандидати: Право на учешће на јавном конкурсу имају све локалне самоуправе, у сарадњи са основним и средњим школама, у Републици Србији.

Пријаву на јавни конкурс у сарадњи са основним и средњим школама, доставља надлежна локална самоуправа, која је и одговорна за достављене податке.

Учесници конкурса обавезни су да приложе:

1) формулар пријаве;

2) израђене планове локалних самоуправа;

3) доступну релевантну документацију, попут локацијских и/или грађевинских дозвола, изјава о спремности локалних управа за учешће у финансирању инфраструктурних радова, постојећих пројеката и сл.

Пријава на конкурс и пратећа документација достављају се на српском језику, обавезно на два начина:

електронски на адресу Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели са насловом "пријава на конкурс" и у писаној форми у два примерка, потписана и оверена печатом надлежног градоначелника/председника општине или лица које они овласте, уз приложени оригинални примерак овлашћења, као и потписана и оверена печатом директора школе на адресу:

Министарство просвете и науке, Јединица за имплементацију Програма модернизације школа

Министарство просвете и науке, Јединица за имплементацију Програма модернизације школа

ОШ Ратко Митровић, ул. Омладинских бригада бр. 58, 11070 Нови Београд 27

ПАК 190336 са назнаком "За јавни конкурс"

Вредновање поднетих пријава и Одлука о избору:·Јединствену ранг листу достављених пријава утврдиће Комисија за оцену достављених пријава, по јединственим критеријумима изграђеним на основу заједнички усвојених принципа Министарства просвете и науке и Европске инвестиционе банке, и објавити је на интернет страници Министарства просвете и науке.

Одлука о избору пројеката који ће се финансирати средствима зајма, биће донета у року од 30 дана од дана крајњег рока за доставу пријава и објавиће се на интернет страници Министарства просвете и науке.

Изабрани учесници конкурса биће и писмено обавештени о избору. Надлежним локалним самоуправама изабраних школа, којима је одобрено финансирање пројекта, уз обавештење о избору, упутиће се и позив за потписивање Протокола о сарадњи на реализацији пројекта.

Пројекти ће се реализовати на основу донете Одлуке о избору коју доноси Конкурсна комисија и закљученог Протокола о сарадњи.

Реализацију Пројеката спроводи Јединица за имплементацију Програма модернизације школа.

У случају да надлежна општина не закључи Протокол о сарадњи на реализацији пројекта за изабрану школу у року од 7 дана од дана обавештења и позива, бира се прва следећа школа са јединствене ранг листе, све док постоје расположива средства за финансирање.

Рок за пријаву: Рок за подношење пријаве са пратећом документацијом је 23. април 2012. до 16.00 часова.

Извор информације: Министарству просвете и науке - Јединици за имплементацију Програма модернизације школа

Више информација о условима Јавног конкурса можете преузети овде.

Формулар пријаве и упутство за попуњавање, учесници конкурса могу преузети овде.или  по захтеву за доставу електронском поштом, који је потребно упутити на Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Формуларе за оцену "Ц" школских објеката и ранг листе можете преузети овде.

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА 23. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије, на основу Уговора о заједничкој организацији наступа домаћих привредника на 23. Међународном сајму привреде у Мостару, Босна и Херцеговина закљученог дана 24.01.2020. године између Развојне агенције Србије и Привредне коморе Србије и Правила о учествовању на сајму од 26.08.2019. године, заједнички објављују

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ
НА 23. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ
у Мостару, Босна и Херцеговина

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем 23. Међународном сајму привреде који ће се одржати у Мостару, Босна и Херцеговина, у периоду од 31. марта до 4. априла 2020. године.
 

Избор из вести

Први заједнички састанак међуопштинске радне групе

Иницијални састанак међуопштинске радне групе, формиране у оквиру ПОРАЛИСТ пројекта на основу Меморандума о разумевању потписаном крајем априла месеца ове године између две суседне прекограничне општине, Пријепоље и Бијело Поље, заказан је за уторак, 17. децембара 2019. године у Пријепољу.
 

Тренутна посета

Имамо 444 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни конкурс за финансирање пројеката изградње, рехабилитације или модернизације школских објеката основног и средњег образовања