RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Oдржана I Редовна седница Одбора за заштиту животне средине Златиборске области

23. фебруарa 2012. у Ужицу је oдржана 1. редовна седница Одбора за заштиту животне средине Златиборске области, у просторијама Регионалне развојне агенције Златибор. Чланови овог регионалног тела једногласно су усвојили Програм рада Одбора за 2012. годину, чиме су се усагласили око група активности којима ће се ово регионално тело бавити у текућој години. Такође је усвојен Предлог одлуке о формирању Радне групе за воде Златиборске области, која ће се наћи на усвајању на првој наредној седници Скупштине РРА Златибор.

На седници је, такође покренута и иницијатива о званичном обраћању овог тела, ЈП Електропривреди Србије, у циљу апела на овај привредни гигант, са циљем избегавања негативних последица које може изазвати, више него известан, надолазећи талас поплава, а на који се може превентивно утицати. Обзиром да су овакве иницијативе већ покретане испред невладиног сектора општине Бајина Башта и да нису дале адекватне ефекте, процењено је да ће слање дописа од стране Одбора, дати адекватније резултате.

У складу са Пословником о раду Одбора, који предвиђа ротирајуће домаћинство, прелиминарно је договорено да домаћин наредне седнице буде општина Нова Варош. Тачан датум и место одржавања наредне седнице биће накнадно утврђени и објављени.

Избор из конкурса

Програм интернационализације МСП у 2019. години

Развојна агенција Србије покреће Програм интернационализације малих и средњих предузећа у 2018. години, а у циљу креирања услова за остваривање извозних послова. Поред освајања нових тржишта и повећања присуства на постојећим тржиштима, циљ ове активности је брендирања Србије као повољне инвестиционе и пословне дестинације, успостављање приведних веза са иностранством и интеграција домаћих привредних друштава у међународне пословне токове. Осим малих и средњих привредних друштава овим програмом су такође обухваћена и велика привредна друштва. Програм ће бити реализован у периоду од децембра 2018. године до фебруара 2020. године.
 

Избор из вести

Јавни позив за исказивање интереса за учешће у програму сертификације/стандардизације објеката погодних за бициклисте (Bike Friendly Standard)

Предмет јавног позива

Предмет јавног позива је прикупљање пријава за исказивање интереса за учешће у сертификацији/стандардизацији објеката погодних за бициклисте на подручју Србије.
Позивају се сви заинтересовани регистровани правни субјекти да доставе своје изјаве о интересу за учешће у сертификацији/стандардизацији објеката погодних за бициклисте (Bike Friendly Standard).

 

Тренутна посета

Имамо 231 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Заштита животне средине Oдржана I Редовна седница Одбора за заштиту животне средине Златиборске области