RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Одржана конститутивна седница Одбора за заштиту животне средине

У понедељак, 3. октобра 2011. године, у Регионалној развојној агенцији Златибор, одржана је конститутивна седница Одбора за заштиту животне средине.

Конститутивна седница представљала је завршни део процеса формирања Одбора који је започет 1. априла 2011. доношењем одлуке о његовом оснивању на Скупштини РРА Златибор, а истовремено и почетак функционисања овог регионалног тела Златиборске области.

Међу девет локалних самоуправа које су именовале своје представнике у рад Одбора, нашли су се представници јавног, приватног и цивилног сектора.

Током седнице изабрани су органи Одбора и то:

- председник Одбора - Весна Јованетић, шеф Одсека за заштиту животне средине и одрживи развој града Ужица;

- заменик председника Одбора - Јасминка Диздаревић, председник еколошког одбора „Лим“ из Прибоја;

- секретар Одбора - Милош Радојевић, виши саветник за животну средину РРА Златибор.

Представник МСП програма представио је функционисање МОРГ за управљање чврстим отпадом и најавио преузимање овог тела од стране РРА Златибор.

На крају седнице, присутнима су најављена два догађаја чија се реализација очекује ускоро, а у којима би одбор требало да узме учешће: Сајам екологије Eco Fair 2011. и Регионална конференција о јонизирајућем и нејонизирајућем зрачењу у Ужицу.

Избор из конкурса

Јавни позив за учешће на међународном сајму SIAL у Паризу

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на једном од најзначајнијих међународних сајмова прехрамбене индустрије „SIAL“ који се одржава у Паризу, Француска, у периоду од 18. до 22. октобра 2020. године.
 

Избор из вести

Фонд за развој Републике Србије је донео одлуку о мировању обавеза (мораторијуму).

Обавештавају се сви корисници кредита који су у редовној отплати и којима ануитети доспевају у 2020. години, а који НЕ ЖЕЛЕ ДА КОРИСТЕ мировање доспелих обавеза, да изјаву о редовном обрачуну ануитета морају да доставе на мејл :  moratorijum@fondzarazvoj.rs, најкасније до 15.04.2020. године.

Корисницима кредита којима у периоду мировања ( до 30.09.2020. године) доспева последњи ануитет, а кредит је обезбеђен гаранцијом банке, доспеће последњег ануитета помера се на 31.12.2020. године, уколико корисници кредита обезбеде продужење рока важења гаранције до 31.01.2021. године. Нова гаранција или анекс постојеће гаранције са наведеним новим доспећем мора бити достављена Фонду најкасније 15 дана пре датума доспећа гаранције. У супротном, у случају неплаћања обавеза,  Фонд ће о доспећу, активирати постојећу гаранцију.

 

Тренутна посета

Имамо 606 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Заштита животне средине Одржана конститутивна седница Одбора за заштиту животне средине