RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Одржана конститутивна седница Одбора за заштиту животне средине

У понедељак, 3. октобра 2011. године, у Регионалној развојној агенцији Златибор, одржана је конститутивна седница Одбора за заштиту животне средине.

Конститутивна седница представљала је завршни део процеса формирања Одбора који је започет 1. априла 2011. доношењем одлуке о његовом оснивању на Скупштини РРА Златибор, а истовремено и почетак функционисања овог регионалног тела Златиборске области.

Међу девет локалних самоуправа које су именовале своје представнике у рад Одбора, нашли су се представници јавног, приватног и цивилног сектора.

Током седнице изабрани су органи Одбора и то:

- председник Одбора - Весна Јованетић, шеф Одсека за заштиту животне средине и одрживи развој града Ужица;

- заменик председника Одбора - Јасминка Диздаревић, председник еколошког одбора „Лим“ из Прибоја;

- секретар Одбора - Милош Радојевић, виши саветник за животну средину РРА Златибор.

Представник МСП програма представио је функционисање МОРГ за управљање чврстим отпадом и најавио преузимање овог тела од стране РРА Златибор.

На крају седнице, присутнима су најављена два догађаја чија се реализација очекује ускоро, а у којима би одбор требало да узме учешће: Сајам екологије Eco Fair 2011. и Регионална конференција о јонизирајућем и нејонизирајућем зрачењу у Ужицу.

Избор из конкурса

Јавни позив - Програм подршкe интернационализацији МСП кроз индивидуално учешће на међународним сајмовима у иностранству

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) кроз Програм подршке интернационализацији МСП кроз индивидуално учешће на међународним сајмовима у иностранству, обезбеђује институционалну подршку малим и средњим предузећима, која су извозно оријентисана и која желе да повећају обим своје спољнотрговинске размене.
 

Избор из вести

Дигитализација националне баштине Републике Србије

Министарство за европске интеграције покренуло је 2018. године пројекат дигитализације националне културне баштине како би указало на важност обнове споменика културе у Републици Србији као и на значај коришћења средстава из ЕУ фондова у области културе и стваралаштва.

 

 

Тренутна посета

Имамо 225 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Заштита животне средине Одржана конститутивна седница Одбора за заштиту животне средине