Одржана конференција за медије поводом пројекта "Одрживи туризам за једнаке шансе"

Пројекaт „Одрживи туризам за једнаке шансе - STEC“, са којим су општине Пријепоље и Беране партнерски конкурисале у оквиру Програма прекограничне сарадње Србија - Црна Гора, промовисан је на конференцији за новинаре 28. јануара у Дому културе у Пријепољу.

Предлог пројекта је припреман уз директну подршку РРА „Златибор“, кроз ангажовање двоје запослених у раду општинског пројектног тима, чиме је омогућен директан пренос дугогодишњих искустава РРА Златибор у сектору туризма. Даља реализација пројектних активности биће спроведена кроз континуирано учешће Агенције као партнера на пројекту.

Циљ пројекта је унапређење и промоција туристичких понуда две прекограничне општине, путем изградње капацитета туристичке инфраструктуре, едукацијом туристичких посленика, као и креирањем заједничких туристичких производа и њиховом промоцијом.

Подршка ЕУ овом пројекту је потврда дугогодишњих активности РРА „Златибор“ у сектору туризма у Златиборској области и залагања да се овај сегмент привреде, адекватно искористи у функцији локалног и регионалног развоја Златиборске области.

Who's Online

We have 319 guests online

Join us on social networks

Youtube Channel RRA Zlatibor
Facebook RRA Zlatibor
Twitter RRA Zlatibor
You are here Општински кутак Одрживи туризам за једнаке шансе - STEC Одржана конференција за медије поводом пројекта "Одрживи туризам за једнаке шансе"