Свечано обележен Дан општине

У Косјерићу је 7. марта свечано обележен Дан општине, на 119-годишњицу проглашења села Косјерић у срезу Црногорском, Указом краља Александра I Обреновића, за варошицу.

Тим поводом одржана је свечана седница Скупштине општине , на којој је председник Општине, Драган Вујадиновић, у својој беседи подсетио на постигнуте резултате  и најавио нове активности локалне власти које ће, по његовим речима, Косјерић ускоро да уврсте у ред успешних општина Србије.
На његов предлог, први пут су додељене „Златне повеље“, највеће општинско одличје, и то бизнисмену Радмилу Мићку Јевтовићу и Стевану Милићевићу, генералном директору Електродистрибуције Београд, који су на разне начине помогли напредак свог завичаја.

Традиционалне општинске награде „7 март“ уручене су: предузећу „Интер-коп“ из Шапца, КУД-у „Максим Марковић“, Удружењу пензионера, планинарском друштву „Субјел“, директору Дома здравља Љиљани Косорић, каратисти Огњену Марићу и приватном предузетнику Ранку Јовановићу. За најбољег радника општинске управе проглашена је Снежана Ранковић Максимовић, шеф службе за урбанизам.

Who's Online

We have 293 guests online

Join us on social networks

Youtube Channel RRA Zlatibor
Facebook RRA Zlatibor
Twitter RRA Zlatibor
You are here Општински кутак Општина Косјерић Свечано обележен Дан општине