Свечано обележен Дан општине

У Косјерићу је 7. марта свечано обележен Дан општине, на 119-годишњицу проглашења села Косјерић у срезу Црногорском, Указом краља Александра I Обреновића, за варошицу.

Тим поводом одржана је свечана седница Скупштине општине , на којој је председник Општине, Драган Вујадиновић, у својој беседи подсетио на постигнуте резултате  и најавио нове активности локалне власти које ће, по његовим речима, Косјерић ускоро да уврсте у ред успешних општина Србије.
На његов предлог, први пут су додељене „Златне повеље“, највеће општинско одличје, и то бизнисмену Радмилу Мићку Јевтовићу и Стевану Милићевићу, генералном директору Електродистрибуције Београд, који су на разне начине помогли напредак свог завичаја.

Традиционалне општинске награде „7 март“ уручене су: предузећу „Интер-коп“ из Шапца, КУД-у „Максим Марковић“, Удружењу пензионера, планинарском друштву „Субјел“, директору Дома здравља Љиљани Косорић, каратисти Огњену Марићу и приватном предузетнику Ранку Јовановићу. За најбољег радника општинске управе проглашена је Снежана Ранковић Максимовић, шеф службе за урбанизам.

You are here Општински кутак Општина Косјерић Свечано обележен Дан општине